Vochtschade Crystal

Laat regelmatig je caravan of camper controleren op lekkages. Door het uitvoeren van een vochtmeting kan tijdig een beginnende lekkage worden ontdekt, waardoor hoge reparatiekosten later voorkomen worden. Vocht in het dak of in de wanden zorgen voor ziekteverwekkende schimmels die te herkennen zijn aan een muffe lucht in je kampeermiddel.

 

Deze Crystal had een gevorderde vochtschade. Ook al was aan de binnenzijde het vocht nog niet goed zichtbaar, tijdens demontage was goed zichtbaar hoe slecht de achterwand was. We hebben voor deze camper zelf een nieuwe achterwand gebouwd. Het sandwich paneel, zoals dat wordt genoemd, is opgebouwd uit een aluminium buitenplaat, isolatie met houten versteviging en aan de binnenzijde een triplex decorplaat. Ook werd de verrotte vloer waar nodig hersteld evenals de houtconstructie van de achterzijde van beide zijwanden. Alles wordt weer aan elkaar gemonteerd met nieuwe, hoogwaardige kitten zodat de achterwand weer voor vele jaren waterdicht is.

CONTACT

DIENSTEN

OPENINGSTIJDEN

Industrieweg 23

5281 RW Boxtel

 

t: 0411 677 402

e. info@campspecials.nl

WINTER OPENINGSTIJDEN

Maandag: 

Dinsdag: 

Woensdag: 

Donderdag: 

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag: 

10.00u-16.30u

09.00u-16.30u

09.00u-16.30u

09.00u-16.30u

09.00u-17.00u

gesloten

gesloten

CONTACTFORMULIER

Tijdens onze openingstijden staan we je graag (telefonisch) te woord. Stuur je je vraag graag per mail? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in alsjeblieft.

 

Voor een offerteverzoek vragen we je via je eigen mailbox te mailen, zodat je foto's kan meesturen. Door het meesturen van goede foto's, kunnen wij een betere prijsindicatie afgeven.

©2020 website realisatie door Daisy Renders  |  www.beeldmaakster.nl