Zijwand schade Mc Louis Blue Line

Een vrachtauto is in de zijkant van deze jonge camper gereden, met een grote schade tot gevolg. De zijwand is flink gebroken. Omdat deze camper voorzien is van polyester / gfk zijwand beplating is het voor ons goed mogelijk om deze schade te herstellen zonder dat de hele zijwand vervangen hoeft te worden.

 

Eerst wordt de wand plaatselijk ontleed om al het gebroken materiaal te verwijderen. Daarna wordt eerst de gebroken interieur beplating hersteld en vervolgens nieuw styrofoam isolatiemateriaal. Als laatste wordt er nieuwe gfk-beplating aangebracht. Die wordt vakkundig gehecht aan de bestaande beplating, glad gemaakt en in de juiste kleur afgelakt. Omdat wij beschikken over een spectrometer waarmee kleur te meten is, kunnen we elke kleur lak maken en spuiten.

CONTACT

DIENSTEN

OPENINGSTIJDEN

Industrieweg 23

5281 RW Boxtel

 

t: 0411 677 402

e. info@campspecials.nl

WINTER OPENINGSTIJDEN

Maandag: 

Dinsdag: 

Woensdag: 

Donderdag: 

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag: 

10.00u-16.30u

09.00u-16.30u

09.00u-16.30u

09.00u-16.30u

09.00u-17.00u

gesloten

gesloten

CONTACTFORMULIER

Tijdens onze openingstijden staan we je graag (telefonisch) te woord. Stuur je je vraag graag per mail? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in alsjeblieft.

 

Voor een offerteverzoek vragen we je via je eigen mailbox te mailen, zodat je foto's kan meesturen. Door het meesturen van goede foto's, kunnen wij een betere prijsindicatie afgeven.

©2020 website realisatie door Daisy Renders  |  www.beeldmaakster.nl