SCHADEHERSTEL

Professionele reparatie van je caravan of camper

Plaatselijk en onzichtbaar schadeherstel

Bij Camp Specials kun je terecht voor professioneel en vakkundig schadeherstel van caravans en (bus)campers. Of het nu gaat om slijtage door veelvuldig gebruik of een beschadigde caravan of camper door een ongeluk, wij kunnen bijna elke schade plaatselijk en onzichtbaar repareren.

Omdat wij al vele jaren ervaring hebben in het repareren van beschadigde caravans en campers, hoeven wij niet altijd het beschadigde onderdeel volledig te vervangen.

Zo betaal je niet onnodig te veel en kun je weer onbezorgd de weg op.

Complete schadeafhandeling

Heb je geen zin in de rompslomp en zorgen die komen kijken bij de reparatie van je caravan of camper? Wij nemen graag de complete schadeafhandeling uit handen. Van correspondentie met de verzekeringsmaatschappij tot en met contact met eventuele schadeexpertisebureaus. Zo heb jij tijd om je volgende vakantiebestemming en mooie campings uit te zoeken!

VOCHTSCHADE

Wist je dat Camp Specials ook gespecialiseerd is in het herstellen van vochtschades? Het komt regelmatig voor dat een caravan of camper gaat lekken. Vocht krijgt dan vat op de (meestal) houten constructie van je kampeermiddel, wat rotten tot gevolg heeft. Dit is niet alleen slecht voor de stevigheid van het voertuig, maar de schimmel die vervolgens ontstaat is ook heel ongezond.

Wij kunnen het aangetaste hout vernieuwen en de lekkage dichten, zodat je weer jaren onbezorgd op vakantie kan. Bekijk hier hoe wij de vochtschade van een Crystel hebben verholpen.​

 

KLANTEN BEOORDELEN ONS MET EEN

9,1

Lees al de recensies op 

campercontact.nl

 

VERZEKERAARS

Wij hebben een samenwerkingsverband met onder andere de volgende verzekeraars:

logo NKC.png
logo Camperverzekerd.jpg
logo NH1816.jpg
logo E.A.K..JPG

 CAMP SPECIALS IS RE-CAMP SCHADEHERSTELLER

RE-CAMP Top Select Camper & Caravan Schadeherstel is een samenwerking tussen verzekeraars en professionele schadeherstellers. RE-CAMP heeft een landelijk dekkend netwerk samengesteld van zorgvuldig geselecteerde topspecialisten in schadeherstel van camper en caravan. RE-CAMP staat voor een zeer vakkundig schadeherstel van uw camper of caravan met 10 jaar garantie!

camp_specials_re-camp_partner.jpg