VACATURE

Camper-/ Caravan monteur/hersteller (parttime/fulltime)

Kan niet, bestaat bij ons niet!

Camp Specials is een merkonafhankelijk en bij Bovag aangesloten bedrijf dat voor campers en caravans het schadeherstel en onderhoud verzorgd.

Doordat we allerlei verschillende merken campers en caravans aangeboden krijgen en geen schade hetzelfde is, is er bij ons geen werkdag hetzelfde.

Door de toename van schades en onderhoudsbeurten zijn wij op zoek naar een:

 

Camper-/caravan MONTEUR/HERSTELLER (parttime/fulltime)

 

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan in eerste instantie uit het uitvoeren van onderhoudsbeurten aan campers en caravans van alle merken en het monteren / inbouwen van accessoires.

Daarnaast verwachten we dat je open staat voor het leren herstellen van schades. Ook het voorbewerken van spuitwerk kan op den duur tot de werkzaamheden behoren.

Veel variatie in werkzaamheden die soms de nodige creativiteit en flexibiliteit vragen, want “kan niet” bestaat bij ons niet. We proberen altijd een passende oplossing te vinden.

 

Wij zoeken

We zoeken iemand die flexibel en creatief is. Je bent handig en zelfstandig, hebt technisch inzicht en denkt in oplossingen. Verder is het heel belangrijk dat je gestructureerd, nauwkeurig en netjes werkt.

 

Wij bieden

Wij hechten waarde aan de instelling om te willen leren. Wij bieden je interne opleidingen aan en leren je de kneepjes van ons mooie vak.

We bieden een veelzijdige functie waarin je je zelf kunt ontwikkelen. Tijdens het uitvoeren van een diversiteit aan werkzaamheden krijg je veel vrijheid.

 

Interesse?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0411-677402 of stuur een mail naar info@campspecials.nl.

ONS WERK

Keuren van caravans en campers

1/4